Kategóriák
gyorsteszt terhességi teszt

Terhességi gyorsteszt VÉRBŐL

azentesztem.hu

Nem tudom nem az elsők között bemutatni azt a tesztet, ami számomra is újdonság volt, amire én is felkaptam a fejem, hogy már ilyen is van?????

Ez pedig nem más, mint az otthoni körülmények között elvégezhető, VÉRBŐL kimutatható TERHESSÉG!

Figyelem ez a bejegyzés nem általánosan a terhességi tesztekről szól (az szerintem több bejegyzést is meg fog érni), hanem kifejezetten erről az egy típusáról!

A magyar piacon én jelenleg 1 ilyen terméket találtam.

Ára: 4000-4500 ft közötti

A teszt a vizelettesztekhez hasonlóan a  Humán Choriális Gonadotropin (HCG) hormon kimutatásán alapszik, amelyet a méhfalon megtapadt megtermékenyített petesejt, azaz az embrió lepényszövete termel.

Ahogyan általánosságban véve a vizeletből kimutatott terhességi teszteknél ennél a tesztípusnál is a  hormon szint kimutathatósági határát 25IU/L-nél határozzák meg.(Azaz, ha már elkezdődött a HCG termelődés, de mondjuk még 10IU/L, akkor ezt ez a teszt sem fogja kimutatni.)

 Mi a különbség a vizelettesztekhez képest?

A vizeletteszteket általában a reggeli első vizeletből ajánlják elvégeztetni, mert a folyadék fogyasztás kezdetben befolyásolhatja a teszt eredményét, azaz ha a vizelet mennyisége nő (felhígul), alacsonyabb lesz benne a HCG koncentrációja, és a nők nagy része minél előbb tudni szeretné, hogy állapotos-e vagy sem.

Mi a különbség a laborban történő vérvérvételhez képest?

A laboratóriumban pontosan meg tudják határozni, hogy mennyi is a HCG szint.

A teszt 98% pontossággal és hirdetik, a megbízhatósági tartománya pedig 95%.

ÜDVÖZLETTEL:

A TI GYORSTESZT SZAKÉRTŐTÖK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük